Ezek voltak a 2019-es Super Bowl sorozatos trailerei

Nagyon drágán mérhették őket a közértben.

superbowlcover.jpg Forrás: Ashton Clark on Unsplash

Tavaly egy ugyanilyen poszttal indult el ez a blog, így ezt hagyománnyá kellett emelnünk.
A Super Bowl, ahol egyébként is minden nagy, most megkapta azt az értéktöbbletet, hogy tévés tartalmak okán is nagyon várjuk, mert ahogy tavaly a Jack Ryan esetében idén is hoznak valami eddig alig emlegetett csodát.

Na, de ne szaladjunk előre, nézzük a listát!

The Handmaid's Tale Season 3

A Hulu sorozata hamarosan visszatér, és ehhez mérten egy 30 másodperces ráhangolódót dobtak ki vele kapcsolatosan, amelyből sok minden nem derül ki...de azt megtudjuk, hogy 

...the mornings over!

The Twilight Zone

Ha azt még nem is akarjuk tudni, hogy ki nyerte a Super Bowlt - mert este megnéznénk a meccset - borítékolhatjuk, hogy a trailer szekciót Jordan Peele nyerte. A Get out! kapcsán filmes berkekben nagyot gurító Peele az Alkonyzóna remake-jén dolgozott eleddig a CBS-nek, vagyis annak streaming platformjának. Erről kapunk tőle egy felcsigázót.
A másik az Us c. horror-agymenés, amelynek a trailerétől is instant arcidegzsábát kapsz!

Az antalógia sorozatról szinte semmit nem tudtunk meg, csak annyit, hogy az alkotó fogja hostolni, miközben különböző dimenziókban pingpongozunk..
Ja, és április 1-én már jön is!

Hanna 

Az Amazon Prime megint meglépte, hogy - ahogy emlegettem - a semmiből húzott egy sorozatot bele a millió dollár/másodperces tengerbe. A Hanna bár meghintődött egy nagy adag misztikumporral, igazából nem mondd el semmit, viszont egy kellemes darabos hangulatot teremt. Arra mindenesetre jónak tűnik, hogy a mérkőzés vége utánra élesített kezdő részt meglessük.

 +1 Trónok Harca és...

Annek ellenére, hogy - ha lett volna ilyen opció - kisebb összeget tettem volna arra a Tippmix-en, hogy a Stranger Things is kap végre egy Super Bowl-os beharangozót, biztosra vettük Veled együtt is, hogy a Trónok Harca záró évada kap egy kedvcsinálót.
Na, de így?

Az HBO ugyanis összeállt a Bud Lighttal és leforgattak egy Trónok HarcaSZERŰ elmerohanást. A Bud Light oldaláról nem értem. Az HBO-t rajongva szeretem. :)
Lesd meg bátran!

Neked melyik jött be a legjobban?
Láttad a filmes előzeteseket is?

VÁRUNK!
Gyere beszélgessünk róla sorozatokról szóló Facebook csoportunkban, ahol amolyan kedves hangulatban nem kritizálunk és megmondósat játszunk, hanem csevegünk valamint ajánlgatunk egymásnak.
Nagyon bírom a közösségünket!

ITT TUDSZ BELÉPNI!

csopcover.jpg

A héten egyébként jön még tartalom ide a blogra és a csoportba is, főleg, mivel holnap ünnepli a blog az egyéves szülinapját!
Örülünk, ha beugrasz házibulinkba. :)

elolvastad.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://s01e01.blog.hu/api/trackback/id/tr4014606798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S01E01

Mikos Ákos vagyok, műsorvezető. Ez a blog arról, hogy milyen csodás dolog sorozatot nézni, követni, megélni. Kövesd hozzá a podcastemet is, amelynek címe: Mikos Ákos öröm-műsora.

süti beállítások módosítása