Sorozatos sztárok, akik a valóságban is összejöttek

L'Amour rovatunk jelentkezik a leghűhább párkapcsolatokkal.

szerelmesparok.jpg

(Forrás: Tyler Nix on Unsplash)

Azért valljuk be, hogy bármilyen sorozatot is nézzünk a legvéresebb szériáknál is jócskán megdobban a szív, ha egy szerelem szövődik. Főleg, ha tudjuk, hogy a háttérben valóban bimbódzott a szerelem.
Most nyolc ilyen párt hozunk, amely szerelmeseket a Cosmopolitan segítségével hozunk el.

Alyson Hannigan és Alexis Denisof

Még a Buffy, a vámpírok réma forgatásán jöttek össze 2003-ban, aztán olyan jó alapot ástak szerelmük házának (he?), hogy ma már két kislányt velenek közösen. Amúgy az ő gyerekeikről van szó...

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Amolyan álompár voltak ők. Még a Vámpírnaplók forgatása alatt jöttek össze, majd jónéhány évig dominálták a lapokat és címlapokat. Habár szakítottak és még házasság is kerekedett egy másik szálon, de jó barátok maradtak.

Rachel Bilson és Adam Brody

Emlékeztek még a Narancsvidék c. sorozatra. Mi is csak egy kicsit, de az megmaradt, hogy miatta nem tudtam nézni néha a Dragon Ball Z-et. A két szereplő nagyon megszerette egymást, de ez csak ideig-óráig tartott, mostanra már másnak a mellkasán szenderednek álomra.

Jennifer Morrison és Jesse Spencer

Dr. House két kollégája ugyan a sorozatban is jól egymásra talált, de a valóságban ez csak kis ideig tartott.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis élete első csókját pont a tévészéria, az Azok a 70-es évek című sorozat forgatásán kapta. Aztán ez később annyira élénken élt az emlékezetükben, hogy 2014-ben inkább összeházasodtak gyorsan.

Kit Harington és Rose Leslie

A két szerelmest ugyan a sorozatban nem engedték sokat együtt lenni, de a való életben pont az elmúlt hetekben házasodtak össze. 

Leighton Meester és Sebastian Stan

 A Pletykafészek két szereplője is azt a tábort erősíti, akik nem csak a sorozatban, hanem a sorozat forgatása alatt is randizgattak.

Alexis Bledel és Milo Ventimiglia

Az ő szerelmük 2002 és 2006 között tartott. 

Köszi, hogy átfutottad a bejegyzést.
Ha olvasnál még ilyeneket, vagy másabakat, akkor lépj be sorozatokkal foglalkozó csoportunkba!

S01E01 - Sorozatot nézek

Szívesen várunk!

csatlakozz.jpg

Forrás: Cosmopolitan

A bejegyzés trackback címe:

https://s01e01.blog.hu/api/trackback/id/tr614006054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S01E01

Mikos Ákos vagyok, műsorvezető. Ez a blog arról, hogy milyen csodás dolog sorozatot nézni, követni, megélni. Kövesd hozzá a podcastemet is, amelynek címe: Mikos Ákos öröm-műsora.

süti beállítások módosítása