7 podcast sorozatokról

Összegyűjtöttük a hallgatható műsorokat, amelyek rajonganak egy sorozatért.

podcastcover.jpg

Forrás: Reynier Carl on Unsplash

A podcastek eddig is nagy népszerűségnek örvendtek - egy bizonyos, minőségi tartalmat fogyasztani vágyó rétegnek - de 2019-re elértünk oda itthon is,hogy az évek óta a nemzetközi piacra jellemző népszerűségi trendek megjentek magyar nyelvterületen is.
Sőt, akár még magyarul is belekezdenek többen...

Éppen ezért alámerültünk a teljes kínálatnak és összeszedtük néhány olyan hallgatható szériát, amely konkrét sorozatokhoz tartozik és mellé van még néhány ajánlatunk. 

Nézzük a listánkat!

The Talking Dead

Fontos leszögezni, hogy nincs köze a sorozat hivatalos after-show-jához, pedig az is ilyen néven fut...csak a tévében. Itt, Chris és Jason elég mélyre merülnek a teóriákban, miközben elemzik a legutóbbi részeket és emaileket olvasnak fel más rajongók gondolataival tarkítva.

ITT tudod hallgatni.

Forrás:Zimbio

A témában még ajánljuk a Watching Dead c. -véget ért - podcast szériát, vagy a The Walking Dead Girl-t, ahol egy fiatal lány az apukájával super fanolják végig az összes részt.

Game of Owns

Hardcore Trónok Harca rajongóknak ajánlott, mivel nemcsak a sorozatot, hanem a könyveket is kitárgyalja elég messze- és mélyremenően. A legjobb, hogy időnként színészeket, írókat és producereket is leakasztanak a műsorból. 

ITT tudod hallgatni.

Forrás:gameofowns.com

HALLGASD BELE!
Lehetne ezen szépíteni, de elég nyilvánvaló, hogy jóformán azért írtam meg ezt a bejegyzést, hogy promózni tudjuk a saját podcastünket. :)
Az S01E01 Podcast az ugyanilyen néven futó Facebook csoportból - lásd később! - és ebből a blogból nőtte ki magát.
Majd 800 ember viszi a hátán, de remélem a szívén is. 
Minden további önpromó helyett hallgass bele kérlek, és csatlakozz valahogy!
Köszönjük!

Sweetwater Saloon

A nagyágyúk közül természetesen a Westworld is kapott egy recap showt, amely azt jelenti, hogy lelkesen tárgyalják ki hangok a legutóbbi részben történtelet. Óvatosan vele, mert megálltak az első évad végén, de még szurkolhatunk nekik.

ITT tudsz belehallgatni.

Forrás:TuneIn

The Hawkins Report

Amennyire azt hihetnénk, hogy a Stranger Things megteremti a maga fanjait, annyira összeszedetlen ebből a szegmensből a kínálat. A legjobban vezetett talán még a The Hawkins Report, amely még így is befejezetlen a második évad kapcsán, de elég következetes.

ITT tudod követni egy darabig.

Forrás: Stitcher

EZT SE HAGYD KI!
Amikor még csak álmodoztam a saját podcastről rendszerint ez a műsor adta a legnagyobb lökéseket és inspirációs bombákat.
Az Index Kultrovat Podcastje rendszeresen jelentkezik összefoglaló epizódokkal a sorozatok világából. És olyankor elolvadok.
ITT tudsz elmerülni bennük.

Forrás:index.hu

This American Horror Story Podcast

Az biztos, hogy akkurátusan folyik ennek a műsornak a szerkesztése és az epizódok elemzésén túl hallhatóak benne teóriák, jó nagy viták és minden, ami egy nagy adag fun faktort csempész  American Horror Story darálásodba.

ITT tudod hallgatni őket.

evan-peters-remote-controlled-podcast.jpg

Forrás: Variety

Cry Me a Riverdale

A Riverdale pontosan egy olyan előre borzongtató bűnös élvezet, amelyre az utóbbi időben elkezdtem vágyni, de így látva, hogy milyen súlyos kattanásokat okoz másoknak, nehezen veszem rá magam.
A Cry Me a Riverdale-t két tapasztalt podcaster vezeti, akik lerántanak egész sok leplet, egész sok titokról.

ITT tudsz meg mindent a músorról.

Forrás:crymeariverdal.com

A témában ajánljuk még az enciklopédiai magasságokba törő Dial M for Marple-t.

HA SZERETSZ DARÁLNI
...klasszikusokat, akkor ajánlanék/ajánlanánk néhány szériát, amelyet érdemes kihívásként egy jó beszélgetéssel karöltve végignézni.
Itt vannak a sorozatcímek és hozzálinkelve a podcastek:

Ha ismersz még hasonlót kérlek osszd meg velünk!
Köszönjük!

The Good Place Podcast

A napokban hívta fel rá közvetetten a figyelmemet az egyik csoport tagunk, hogy létezik olyan, hogy The Good Place dedikált show. Annyira menő, hogy nem is rajongói, hanem hivatalos, a műsorhoz köthető színészek által és színészekkel készült műsor. 
Szanaszét adom!

ITT tudsz belefulladni a tartalomba.

Kihagytuk a kedvencedet?
Ismersz még jó podcasteket?
Tudsz még magyar podcastről, akik a testvér műsorunk lehet?

CSATLAKOZZ a Facebook csoportunkhoz és segíts ott minket ebben egy tippel, vagy másban egy ajánlattal.

KATTINTS IDE A BELÉPÉSHEZ!

elolvastad.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://s01e01.blog.hu/api/trackback/id/tr1714638314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S01E01

Mikos Ákos vagyok, műsorvezető. Ez a blog arról, hogy milyen csodás dolog sorozatot nézni, követni, megélni. Kövesd hozzá a podcastemet is, amelynek címe: Mikos Ákos öröm-műsora.

süti beállítások módosítása