10 sorozat, amiért oda leszünk 2019-ben

Ezeket jó, ha bevésed a naptáradba, ha szereted a különlegesnek ígérkező, új darabokat. 

sorozat2019bverzio.jpg 

Forrás: Phebe Tan on Unsplash

Na, és ugyan ki nem szereti? :)
Mielőtt azonban belekezdenénk a listába szeretnék ajánlani valamit.

AJÁNLAT
Még 2018 végén testvéroldalunk a MűsorON is készített egy négyes listát, amely már a januárra fókuszál.
ITT elolvashatod és máris pótolhatod a legszemrevalóbbakat. Egyetlen átfedés lesz a mi listánkkal, de ezt mindjárt olvashatod is.

És, ha már a MűsorON stábjáról van szó.
Készítettek egy ún. streaming box-ot, hogy látható legyen milyen újdonságok jönnek/jöttek az utóbbi időben a legnépszerűbb hazai streaming szolgáltatóknál.
Szép munka! Less bele!
streamingboxjanuareleje.png

Most pedig tekintsünk előre 2019-re a TV Guide listája alapján:

Undone

A BoJack Horseman alkotója, Raphael Bob-Waksberg készít egy szintén felnőtteknek szánt szériát, - ezúttal az Amazonra. Ebben Alma, - aki majdnem meghalt egy autóbalesetben - teljesen más kapcsolatot kezd ápolni az idővel, és ezt az adományt használja fel arra, hogy megtudja apja halálának igazi hátterét.

Forrás: Deadline

The Twilight Zone

Jordan Peele, a Get Out készítőjének antalógia sorozata, amely erőteljesen a sci-fi felé hajlik. Olyan szereplők is előfordulnak benne, mint John Cho, Allison Tolman, vagy a The Walking Deadből ismert Steven Yeun. A sorozat elsősorban a CBS-en lesz látható.

Modern Love

Az American Horror Story zajos sikere után az antalógia sorozatoknak se szeri, se száma. Most például a Modern Love "személyében" egy romantikus komédia szériát kapunk Anne Hathaway főszereplésével, de feltűnik majd Tina Fey és Julia Garner is az epizódokban. A történeteket a New York Times megegyező című rovatából válogatják, amely a "megtörtént eseményeken alapul" plecsnit is magával vonhatja. 
Előfordulási helye az Amazon Prime lesz.

Forrás: Tom + Lorenzo

What We Do in the Shadows

Taika Waititi 2014-ben készített mozifilmjének sorozatosított verziója, amelyben három, több évszázados vámpír próbál megélni a modern korban. A film is kifejezetten mulattatóra sikerült - nem Lagzi Lajcsii értelemben - és a sorozat is annak néz ki, erre garancia az is, hogy Waititi maradt a producere a szériának. Tavasszal érkezik először az FX-re.

The Witcher

Mióta megláttuk ősz loboncával Henry Cavill-t, azóta számtalan mém keletkezett már a témakörben. Nekem a kedvencem EZ. Az először népszerű könyvsorozat, majd népszerű játéksorozat utána a Netflix készít egy népszerűnek szánt, de legalábbis a Trónok Harcát Netflix oldalról helyettesítőjének gondolt szériát.

Forrás: Polygon

LÉPJ BE! ADD A TIPPED!
Zárt csoportunk, az S01E01 - Sorozatot nézek facebook csoport olyan sorozatínyenceket vár, akik nem csak mennyiségben, de minőségben is szeretnének ajánlani, vagy találni maguknak egy-egy darabot. 
Nézz be hozzánk és kapcsolódj be a napi beszélgetésbe!
Örömmel látunk.

csopcover.jpg

És most vissza a listához...

Watchmen

Onnantól kezdve, hogy leírom, hogy az HBO készít egy sorozatot Damon Lindelof gondozásában mit kellene még hozzáraknunk, hogy kedvet kapj? :) 
Ugyehogy semmit, de tényleg!
Talán csak az első teaser-t...ráadásul ezt az HBO 2019-es előrevetítésében találod kicsit eldugva.

His Dark Materials

BBC és HBO. Ők készítik együtt. Instant Wow!
Philip Pullman hatalmas trilógiájának átdolgozása, amelyben egy nő parallel világok között ugrál - köztük a miénkbe is - miközben elrabolt gyerekeken keresztül próbál megérteni valami különleges, sötét anyagot. Elsősorban young adult széria lesz, de szerepelnek benne felfegyverzett, páncélos jegesmedvék is. 
Az HBO-n látható, így majdan az HBO GO-n is.

Forrás: New Line Cinema

Black Monday

Az egyetlen átfedés a MúsorON listájával, mivel már látható és nézhető az HBO GO-n az első rész, január 20. után pedig érkezik a széria maga. Egyébként eredetileg Showtime sorozat és a tőzsde világ egyik lagnagyobb összeomlása idején játszódik Don Cheadle főszereplésével. Jó kis 80-as évekbeli őrültködés.

The Mandalorian

Eddig záporoztak a Netflixek, HBO-k és korszakos tévécsatornák, de 2019-ben egy új halálcsillag kezdi meg hódítását:
Jön a Disney+!
Valamikor 2019 végén az első zászlós x-szárnyúnak tervezik a Star Wars univerzum első élőszereplős sorozatát, a fejvadászról szóló The Mandaloriant. Ezzel indítják el a platformot.

Ultra menő listája van a sorozatnak:
Azon kívül, hogy John Favreau készíti, Pedro Pascal szerepel benne, Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito és Carl Weathers mellett. 
Az év végére várható.

Forrás: IMDb

Too Old to Die Young

A kultikusnak számító Drive rendezője, Nicolas Winding Refn löki bele a rendőr főhősünket egy olyan (al)világba, ahol mexikói bérgyilkosok, orosz gengszterek és Yakuza katonák veszik körül nap mint nap. A főszereplő Miles Tellerrel jön az Amazonra.
A trailert pedig úgy nézd meg, hogy utána tudj még üldögélni, meredve magad elé még legalább két percig.

Van olyan sorozat, amelyet te jobban vársz ebben az évben?
Nekem máris van egy, de azt már csak a csoportunkban osztottam meg, emellett a bejegyzés mellett.
Csatlakozz hozzánk és tedd hozzá a magad véleményét, naponta a beszélgetésünkhöz...sorozatokról!

Csatlakozz IDE kattintva!

Isten áldjon!

elolvastad.jpg

Forrás: TV Guide 

A bejegyzés trackback címe:

https://s01e01.blog.hu/api/trackback/id/tr6214523640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S01E01

Mikos Ákos vagyok, műsorvezető. Ez a blog arról, hogy milyen csodás dolog sorozatot nézni, követni, megélni. Kövesd hozzá a podcastemet is, amelynek címe: Mikos Ákos öröm-műsora.

süti beállítások módosítása