Széria Kovács Zsolttal

A Szériában olyan sorozat fanatikusokat ismerhettek meg, akik tagjai az S01E01 Csoportnak és ott aktivitásukkal sokat segítenek abban, hogy jól válasszunk következő társat a képernyővel töltött időnkhöz.
Zsolt a sorozatokhoz is úgy áll, mint a munkájához: egy hidegfejű, nyugodt profi.
Ugyanilyen hideg fejjel szelektál, ha tévútról van szó. Közben egy igazi rajongó, ha egy sorozatról van szó. Melyikről?Mindjárt kiderül!
Ismerjük meg az ő kedvenceit, miközben remélem hamar Rád is sor kerül. 

some_sun_andvitamin_sea_1.jpg

A legutolsó sorozat, amit végignéztél?

Végig? Talán a Flash volt, de mivel a sorozatokat leginkább magyar szinkronnal nézem, így sok van, amit abbahagyok “félúton”.

A legelső sorozat, amit elkaszáltál? / A legutolsó sorozat, amit elkaszáltál?

Az elkaszálásban most vesztettem el a szüzességem a Mr. Robotot képtelen voltam végignézni. A hype alapján annyira nagyok voltak az elvárások, hogy azt/azokat minimálisan se tudta a sorozat megütni. Egy gyenge Harcosok Klubja másolat, valami IT bullshit generátorral összekapcsolva. Még a H2O - egy csepp viz is elég(?) tini sorozatot is végig néztem.

A legutolsó sorozat, amit valakinek ajánlottál?

Hüha! Nehéz! Mostanában nem találkoztam olyan sorozattal, amire azt merném mondani, hogy “beszippant”. Inkább TOP3-at mondanék:

 

  • Dexter. Zseniális a gondolatisága, hogy egyesszám első személyben egy igazságosztó sorozatgyilkos életét és vívódásait mutatja be. Szerintem tökéletes lett a vége is. Voltak pletykák, hogy folytatják, de kicsit tartok tőle, hogy ugyan azokat a sablonokat ismétlik meg, mint az előző évadokban.
  • Kaliforgia. Nagyon alap. Igazi "rákenroll" érzés, fantasztikus főszereplővel. Rettentő hitelesen adja elő a cukormáz nélküli lecsúszott rock író star életét.
  • The IT Crowd. Kicsit hazabeszélek, mert magam is IT-s vagyok. Az a maró öngúny, ahogy a rendszergazda kontra felhasználó helyzeteket leírja, háááááát...nagyon életszerű. ;)

 

A legjobb férfi karakter?

Egyértelműen Hank Moody a Kalliforgiából. 

A legjobb női karakter?

Bridgette a SMILF-ből, és Liam Gallagher, ahogy megpróbálják élvezni a kilátástalan életüket.

A legjobb sorozat, amit újranéznél?

Nem szoktam újranézni sorozatokat, de ha valamit, akkor a The Big Bang Theory-t.

A legjobb sorozat, amit soha nem néznél újra?

Kaliforgia. Minden fordulatot ismerek, így már nem akkora élmény.

+1 Mi életed “leg” sorozata?

Kaliforgia és  a Trónok harca

Csatlakozz csoportunkhoz!

Kattints IDE és beszélgessünk egy jót nap, mint nap!

csatlakozz.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://s01e01.blog.hu/api/trackback/id/tr1013781048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S01E01

Mikos Ákos vagyok, műsorvezető. Ez a blog arról, hogy milyen csodás dolog sorozatot nézni, követni, megélni. Kövesd hozzá a podcastemet is, amelynek címe: Mikos Ákos öröm-műsora.

süti beállítások módosítása