Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Így öli meg a Netflix a szexuális életet

Érdekes tanulmány, amelyben szemérmes szinonima cunamit indítunk, számlálóval.

netflixagyheader.jpg

(Forrás: Matheus Vinicius on Unsplash)

Az Egyesült Királyságban készült egy felmérés, amely nem túl fényes jövőt festett fel a hálószobák falára, amelyet mostanában inkább a tabletek és okostelefonok fényének villódzása szinesít, a szivárványt lövelő szerelmi vulkánok helyett. (1)

Az új tanulmány megmutatja, hogy órákkal nyújtjuk meg a TV nézési szokásainkat, ahelyett, hogy másféle nyújtógyakorlatokat végeznénk.(2)

Kutatók szerint mostanra a legforgalmasabb internetes óra a 22:00 és a 23:00 közötti időszak lett. Ezt a növekedést főleg azok által született, akik ilyenkor nézik mondjuk a Netflixet, vagy a Youtube-ot. Majdnem 400 eszközt monitoroztak, és azt találták, hogy a brit nézők inkább tolnak időt a tradícionálisnak számító tévénézős órákra, mintsem tolnák tovább szerelmük zötykölődő szekerét. (3) 
Egyébként ebben a plusz egy órában álalában filmeket, vagy sorozatokat néznek - derül ki a The Sun összefoglalójából, amelyet a MailOnline cikke alapján készítettek.

A tanulmány arra is figyelmeztetett, hogy a hatalmas streaming-növekedés megnehezítheti Nagy-Britannia jövőbeli, téli csúcsteljesítmény-igényeinek kielégítését. Ennek oka főleg az, hogy a sötétebb téli órákban jellemzően még több tartalmat fogyasztanak a lakosok. A kutatás alapján megszólalt Professor David Spiegelhalter, a University of Cambridge egyik tudósa is, aki felhívta arra a figyelmet, hogy a több képernyővel töltött idő miatt kevesebb szexuális interakció (4) léphet fel a párok között. 

Az S01E01 Csoport nevében szeretnénk segíteni abban, hogy ha már növekedne is az ágyban töltött sorozatos percek száma a párosodás (5) és a szerelmeskedés (6) rovására, akkor milyen sorozatokat érdemes nézni EGYÜTT, hogy megjöjjön a kedv a ...-ra (7):

1. Californication

2. Spartacus

3. Master of Sex

4. Trónok Harca

5. Hung - Neki áll a zászló

6. Girls

7. Törtetők

Ha neked is lenne egy jó tipped arra, hogy állítsuk meg a jövőben a népesség fogyását és legyen több tánc az ágyban (8) akkor írd meg nekünk a csoportban!
A feliratra kattintva tudsz csatlakozni. Szívesen várunk!

S01E01 - Sorozatot nézek Csoport

csatlakozz.jpg

Forrás: The Sun

A bejegyzés trackback címe:

https://s01e01.blog.hu/api/trackback/id/tr7613899210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S01E01

Mikos Ákos vagyok, műsorvezető. Ez a blog arról, hogy milyen csodás dolog sorozatot nézni, követni, megélni. Kövesd hozzá a podcastemet is, amelynek címe: Mikos Ákos öröm-műsora.

süti beállítások módosítása