Sorozatok, amelyeket a Nemzet Medvéje nézhet szegedi "vakációja" alatt

A Nemzet Medvéje most Szegeden pihegi ki a majd' 300 kilométeres kalandját, de nem tudni mennyi ideig élvezheti még a vakációt. Mivel elkülönítése ki tudja meddig tart a csoportunk részéről ajánlunk néhány szériát, amelyet nézhetne a relaxációja alatt.

medveheader.jpg

(Forrás: Index)

Csupa olyan sorozatat, vagy szériát gyűjtöttünk egybe, amelyben szerepelnek medvék. Ez jól jön, ha rokonokat nézne a MEDVE. A legtöbb természetesen animációs darab, de akad azért élőszereplős is a válogatásunkban.

1. Paddington Bear

1989 és 1990 között 13 részben mutatták be - másodszori nekifutásra - az angol-amerikai kooprodukciót. A Hanna-Barbera Production által készített sorozat animált részei egyenként 20 percesek voltak, és néhány éve mozifilm is készült belőle.Mármint a medvéből.

2. Maci Laci

1961 és 1962 között futott a klasszikus Maci Laci, aki először 1958-ban tűnt fel a Foxi Maxiban, de később önálló szériát kapott Bubuval közösen, amelynek köszönhetően népszerűsége túlnőtt a kék kutyán. A két évad alatt 33 részt ért meg, 2010-ben pedig egy számítógéppel animált mozifilmet.

3. The Life and Times of Grizzly Adams 

1977 és 1978 között futott két évad ebből a western szériából, ahol egy ártatlanul üldözött szökevény medvék között talál menedéket a vadonban, akiket aztán védelmezni kezd. És viszont. :)
Az IMDb-n 7,7-es ratinget összeszedő sorozatban egy igazi medve szerepelt Bozo néven.

4. Gentle Ben

1967-től 1969-ig futott egy amerikai sorozat egy népszerű regény alapján, amely röviden egy hatalmas fiú medvéről Benről és az ő kedves kisfiú barátjáról, Márkról szólt. A forgatások Alaszka helyett Floridában és egy nagy barna medve helyett egy feketével folytak. Nem nagyon adtak az eredeti köönyvekre, na.

5. Trónok Harca

Az idősebb Mormon elvesztése után akad azért medvés szereplő Jorah Mormont személyében a Trónok Harcában, de az biztos, hogy ha lány maciról van szó Szegeden, akkor méz helyett is nyalogatja majd a képernyőt a macilány.

6. The Cleveland Show

Seth MacFarlane agyament soroaztában szerepel egy medve család, azaz Medve család. Ráadásul a Timi, a családfő hangja maga a beteg humormágus, de ott van még felesége Arianna és közös fiuk Raymond.

+1 Man vs. Wild

Bear Grylls. Bear. Érted...

Elnézést! :)

Lépj be az S01E01 - Sorozatot nézek csoportba és beszélgess velünk igazi ínyenc szériákról!

!KLIKK IDE!

csatlakozz.jpg

A medvét is várjuk! Téged meg pláne!

A bejegyzés trackback címe:

https://s01e01.blog.hu/api/trackback/id/tr2614041902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S01E01

Mikos Ákos vagyok, műsorvezető. Ez a blog arról, hogy milyen csodás dolog sorozatot nézni, követni, megélni. Kövesd hozzá a podcastemet is, amelynek címe: Mikos Ákos öröm-műsora.

süti beállítások módosítása